KELAS PRAKTIKAL ‘REVOLUSI BISNES’ BATCH 2- 2018
.
Alhamdulillah. Sesi Batch 1 telah berjalan lancar. Mereka sedang bersiap-sedia untuk menggerak revolusi dalam bisnes.
.
Kini kami nak buka pula pengambilan 
BATCH 2 - ‘Revolusi Bisnes’ untuk 26 peserta.
.
Seperti kami maklumkan. 
Untuk tahun 2018 ni kami bawakan khas kelas praktikal yang lebih mantap dan fullCOVER bagi pemasaran online 
.
2018 lebih mencabar
Makin ramai yang berbisnes online. Pendekatan baru perlu diambil.
.
Kami ambil iktibar dari training yang kami adakan sejak tahun 2015
.
Tahun 2018 ini kami jadikannya BERBEZA 
.

TRAINER KAMI

Fahmie Sobrie

Founder Fahmie Sobrie Business
Online Marketing Trainer sejak 2015

Bromie Mohamad

Creative Designer & Developer 

— — — — — — — -
HARI PERTAMA - 11 Feb 2018
— — — — — — — -
* 2.30 ptg - 5.30 ptg
.
Preview & Discussion preparation bahan untuk KELAS FULLDAY pemasaran online & video promo + website + blog + store online + payment gateway + YouTube Channel
.
— — — — — — — -
HARI KEDUA - 22 Feb 2018
— — — — — — — -
* 9 pagi - 5 petang
.
KELAS PRAKTIKAL
* Video Promo
* Website
* Blog
* Store Online
* Payment Gateway
* Youtube Channel
.
— — — — — — — -
HARI KETIGA - 24 Feb 2018
— — — — — — — -
* 9 pagi - 5 petang
.
KELAS PRAKTIKAL
* Copywriting
* Facebook Ads
* CustomAudience
* Retargetting
* ViralMarketing
* ContentMarketing
* CloseSale
.
— — — — — — — -
HARI KEEMPAT - 25 Feb 2018
— — — — — — — -
* 2.30 ptg - 5.30 ptg
.
Review & Discussion serta sesi soal jawab pemantapan bagi pemasaran online yang telah dilaksanakan oleh para student
.
Disamping tu..kami tambah lagi

🔸BONUS KHAS 🔸
-.-.-.-.-.-.-.-.-
.
✔️1. GROUP SUPPORT
(Unlimited Period)
.
Kami juga akan masukkan student dalam group whatsapp KHAS bagi membantu persoalan yang timbul (jika ada) selepas sesi kelas. 
.
Sifu Fahmie Sobrie & Bro Mie Mohammad juga akan berada dalam group ini.
Tanyalah apa nak tanya nanti.
.
TIADA HAD MASA untuk student berada dalam group ni.
.
✔️3. ONLINE TRAINING 
( 1 BULAN PERCUMA)
.
Untuk kelas Bro Mie nanti student boleh sambung ulangkaji pulak dari online training berbentuk video di web khas kami. Ulangkaji sampai boleh buat..
.
✔️4. EBOOK BERKAITAN UNTUK RUJUKAN SELEPAS KELAS
.
Kami tambah pula ebook untuk student buat rujukan tambahan bila dah sedut semua ilmu dari bengkel nanti.
.
✔️3. BAJU LIMITED EDITION REVOLUSI BISNES
.
Baju ni khas tahun 2018 ni je kami buat. Warna merah terang memukau dengan design menarik tuuu 😍. Khas buat student kami ♥️
.
Tak cukup dengan itu..:
👇👇👇👇
.
JAMINAN KAMI:
Kami pasti beri yang terbaik untuk anda.
💪💪💪
.

Facebook Ads

Teknik bagi memasarkan produk atau servis anda dengan lebih meluas. Diakhir seminar anda dah boleh sebarkan iklan anda kepada target yang bersesuaian

Custom Audience

Penggunaan fungsi unik dalam Facebook Ads untuk anda. Boleh masukkan database anda sendiri dalam ni. Nanti kami tunjukkan details k! 😉

Copywriting

Belajar kaedah dan struktur penting dalam penulisan ayat iklan. Dengan memahaminya baru anda akan nampak kesan feedback positif dari prospek anda.

Retargetting

Kami tunjukkan cara bagaimana untuk anda target kembali prospek yang pernah datang ke page dan engage dengan anda. Anda dapat hantar kembali iklan kepada mereka untuk mereka membeli produk anda

Viral Marketing

Video yang akan diajar kepada anda ada unsur untuk menjadikan post - post anda viral di media social

Content Marketing

Memastikan page anda menjadi tarikan dan rujukan utama prospek anda. Untuk menjadikan mereka kekal setia didalam page anda

Close Sale

Kalau banyak pm pun tak tahu cara macamana nak close tak guna juga. Kami kongsikan teknik yang kami telah ajarkan pada student kami sebelum ini untuk meyakinkan prospek membeli dari anda

Video Promo

Anda akan di dedahkan menggunakan software terkini dan trendy mengikut gaya semasa  . Contoh-contoh iklan video dan diakhir kelas ini anda dapat menghasilkan video promosi anda sendiri 🙂

Kelas Praktikal Revolusi Bisnes Batch 1 

Kalau ikutkan yuran untuk 4 hari ini kami nak bagi RM 997 tapi jika
daftar sekarang ia hanya RM 507 jika datang seorang

RM497
 seorang untuk 2 peserta ke atas

Anda boleh memilih untuk membayar:

Deposit RM100/peserta
atau
Membuat bayaran penuh

Baki pembayaran boleh dibuat semasa hari pendaftaran bengkel nanti

Klik link dibawah untuk pendaftaran

Saya ulang
Untuk 26 seat sahaja
Batch 2- 2018 ni
.
Jadilah orang pertama mendaftar

Supaya sempat untuk Februari 18 ni

Usaha perlukan kepantasan

Tunggu pasti tertinggal

Lihat TESTIMONI KAMI di sini

Saya nk join!

About

WPLMS is an online education site which imparts knowledge and skills to million of users worldwide.

Maddision Square Garden, NY
222-345-6789
abc@crop.com

Last Tweets

Who’s Online

There are no users currently online
top
FahmieSobrie.online 2017